maanantai 24. helmikuuta 2014

24.2.2014, osastolla taas

Moikku !

Mulla on nyt postaustaukoa, koska sain taas sappikivikohtauksen.
Ja haimakin on sen seurauksena taas tulehtunut.
Noin 3 viikkoa sitten oli tää sama homma !
Nyt oon ollu pari yötä täällä sairaalan osastolla.
Tiputuksella saan paljon nesteitä ja kipulääkettä.
Tänään alotettiin myös antibiootti. En oo nyt pariin päivään saanu syödä enkä juoda mitään. Ylävatsa ja selän puolelta lapojen välit on kipeet :(

Isimies on vauvojen kanssa kotona. Isimiehen äiti on ollu siellä auttamassa ja tänään illasta mun isä menee myös auttamaan.
Hyvin ne pärjää! A on paras mahdollinen iskä meijän lapsille <3

Kauheen kurjaa tämmönen sairastaminen.
Mut laitettiin  onneks leikkausjonoon ja pitäis kuukauden sisällä päästä operoitavaks. Poistavat sitten sappirakon, niin ei vaiva enään toistu. Tätä kipua ja tuskaa ei toivois edes pahimmalle vihamiehelle.

Kyllä tästä vielä ylös noustaan. Pikkusia on ikävä, mutta A on onneks laittanu kuvia <3

Tilasin muutes muutama päivä sitten ifolorilta muutamat suurennokset poikien kuvista ja yhden julisteen jonka aion kehystää tauluksi. Teetin myös kameran kuvia valokuviksi ja laitan niitä sitten "kummitodistuksiin", eli kehyksiin johon tulee vauvojen tiedot, tekstiä, kuvia sekä jalanjäljet.

Myös nimiäiskutsut tilasin ifolorilta. Pitääkin kysyä A:lta onko ne jo saapunut :)

En oo nyt hirveesti jaksanu vastata puhelimeen tai viesteihin yms.
On kaikki keskittyminen menny lepäämiseen. Pelkästään jo asennon vaihtaminen on sattunu paljon. Nyt oon saanu vähän vahvempaa kipulääkettä ja oon saanut nukutuksi  niin pystyn jo vähän infoomaan.
Suunta ei oo ku ylöspäin !
Eniten odotan sitä, että olo olisi kivuton ja saisin juoda kylmää mehua tai vettä. Suuta kuivaa, vaikka mulla on käytössä tommonen suuhun käytettävä spray suihke.


PS. En tiiä millä fontilla jne nää nyt tulee kun postaan puhelimella . Muokkaan sitten kun koneelle pääsen / kykenen.


-Jasi

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä!!! Äidiltäni leikattiin akuutisti sappirakko muutama viikko sitten, oli todella pahasti tulehtunut ja yksi 4cm kokoinen sappikivi. Puhelimen välityksellä kuuli kyllä äänestä, että oli todella kipeä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan kauheeta tuskaa :(
   Toivotaan että tämä kipukohtaus ei enään toistu ennen leikkausta. Mä en jaksa edes puhelimeen vastata, kun välillä tulee aaltoillen kipua, niin on vaikeeta keskittyä mihinkää.

   Poista
 2. Voi ei! Pikasta paranemista sinne ! <3

  VastaaPoista