lauantai 31. elokuuta 2013

31.8.2013, kavereita ja haetut turvakaukalot :)

Moikku ! 

Tänään kaks kaveria tuli Kotkasta mua moikkaamaan. (Mippe ja Rosa <3) Käytiin vähän kiertelemässä kauppoja, syömässä ja ajeltiin siellä täällä :) Mippe oli tuoreena kuskina ja meno oli huikeeta. Siltä unohtui käsijarru vähän päälle ja sitten tulikin kiva käry :D Heitettiin renkaisiin vettä , kun ne rupes savuamaan ja Mippe ja Rosa pääs sitten jatkaa matkaansa kohti Kotkaa.Pitäis nähdä useammin ! <3

Tänään aikasemmin käytiin A:n ja mun iskän kanssa lastentarvikeliikkeessä hakemassa meidän varaamat kaukalot ja jalustat :) Iskä sponssasi nää meille , ja olen kyllä tosi tosi kiitollinen <3 Kokeiltiin näitä meidän volvoon ja hyvin passasi ! :)

Tänään viikkoja on kasassa 17+1 ja neuvolasta saadun kirjan mukaan tällä viikolla
sikiön koko pituus on 17cm, pää-perämitta n. 12cm ja painoa noin 180g.
Vielä en ole tuntenut liikkeitä, mutta kotidoppleriin kuuluu kovia potkuja :') Eilen illalla doppleriin potkastiin niin kovaa, että säikähdin. :D <3 Voi niitä hupsuja kun säikäyttelevät :D!

 Netistä kopsattua:
"Graco Logico S on helppokäyttöinen turvakaukalo vastasyntyneestä lähtien.
Erillinen asennusjalusta tekee vauvakaukalon käytöstä äärimmäisen helppoa ja mukavaa. Jalusta vähentää väärinasennuksen riskiä huomattavasti. Turvakaukalo voidaan asentaa jalustan kanssa auton 2- tai 3-pistevyöllä tai ilman jalustaa auton 3-pistevyöllä. Asennusjalustassa on säätömahdollisuus, mikä varmistaa hyvän asennon kaukalolle erimuotoisilla autonistuimilla. Logico S -turvakaukalossa on vakiovarusteena lapsen mukavuutta ja turvallisuutta lisäämässä aurinkolippa, tukityynyt vastasyntyneelle, vyönpehmusteet, sekä erittäin korkeat sivutörmäyssuojat. Kaukalo voidaan kiinnittää Gracon matkarattaisiin, jolloin se toimii osana Gracon Travel Systemiä.
aurinkosuoja-tukityyny-vyönpehmuste 0-12kk 0-13kg
vyökiinnitys selkä menosuuntaan."
Graco Logico S , 0-13kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti