torstai 5. syyskuuta 2013

5.9.2013, kirppistelyä ja askartelua

Moi !


Käytiin tänään kirppareilla ja löysin sieltä  UGG-tyyliset talvikengät , suloiset seppälän  (vadelmanpunaiset) pöksyt 62cm ja ukkelipatsaan.
Yhteensä rahaa meni vain 8,5 e. :)

Sitten käytiin hakemassa automaalia paikkaukseen ja sen jälkeen mentiin terveyskeskukseen, kun A:lla oli aika hammaslääkärille.

Hammaslääkärin jälkeen mentiin toiselle kirpparille ja sieltä mukaan tarttui ihana helmitaulu (2e) ja ÄP:n makuupussi (3e ), jonka aion uudelleen päällystää. ( Makuupussia varten ostin fb kirppikseltä sinivalkoista finlaysonin elefantti-kangasta, 18e). Saa nähdä mitä siitäkin sitten tulee. 
AION nimittäin mennä sieltä mistä aita on matalin, eli ommella kankaan suoraan makuupussin päälle ilman mitään vetoketjujen purkamisia..
Pitäisi hakea ompelukone siskolta lainaan.
Enkä ole mikään huippu ompelukoneitten kanssa, mutta enköhän mä pärjää :D !

Niin ja käytiinhän me tiimarissakin, kun mulle iski kauhee hinku askarteluun. Ostettiin erilaisia kartonkeja ja mä sitten leikkelin ja liimailin niitä ja netistä tulostettuja juttuja :)
Saa nähdä minne nuo tekeleet laitan, mutta jonkun kollaasin varmaankin meinaan niistä tehdä, kunhan saan hankittua tarpeeksi erilaisia kehyksiä ja spray-maalia.
(Ps. Askarteluiden kuvat on netistä tulostettu)










Tämmöistä kangasta tulee siihen makuupussiin. Kuva filnaysonin sivulta.

- Jasi, Pulle & Napu 17+6, huomenna POKSUU :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti