tiistai 23. heinäkuuta 2013

23.7.2013, ultrakuulumisia

KAKSOSET <3 !


Herätyskellon laitoin herättämään 10.00, mutta heräsinkin ennen kello 6.00,koska näin unta, että myöhästyttiin ultrasta, enkä sit siihen herättyäni enään saanu unta. Kiva sit oli odotella ja odotella et aika kuluis.

Käytiin KOKS:issä ultrassa ja sieltä paljastuikin kaksoset :) Molemmat liikkui ja vaikutti hyvinvoivilta. Tänään on neuvolakortin mukaan  11+4 ja pikkuiset vastas kooltaan 11+5 ja 12+0, hyvin on kasvanu <3 Tää on aika ihmeellistä,niin jännittävää ja ihanaa.
 Minä pelkäsin ettei siellä oo elämää ja sit siellä onki kaks pikkuista. 
Niskaturvotukset oli 0.7/1.0 , eli hyvät :)
Pikkuiset oli omissa pusseissaan, eli ei ole identtiset :) 
Kätilö joka ultras oli mukava nainen, noin viiskymppinen. Se sano mulle, että " tossa on toinen ja tossa toinen", olin itte vaan : " Mitäh? :D " ja se kysy sit :" osasitko yhtään odottaa et vois olla kaks ? "... " No osasinhan minä, kun oon itsekkin kaksonen ". 
Mies oli koko ultrauksen ajan ihan hiljaa ja sen jälkeen vaan tuumas : " no sitte niitä tulee kaksi " <3

Minä olin jo suunnitellu mitkä vaunut haluan, mutta tais mennä ratassuunnitelmat uusiks :) Nyt pitää kattoo semmosia, mihin mahtuu kaks Pikku-Nurmista ..niin ja kaikkee tarttee kaksinkertasen määrän :)
Onkohan ne tyttöjä vai poikia, sekäettä? :D Pakko saada tietää.
 Vauvat oli jotenki "päällekkäin" , ettei niistä saatu oikein yhteistä kuvaa. 

Laitan kuitenkin yhden kuvan, jossa molempia näkyy,toista enemmän ja toista vähemmän ja sitte yhen kuvan toisesta. Satiin 5 kuvaa, enkä tiedä missä kuvissa on kukakin :D
Äitin ja isin pikkuset <3





12 kommenttia:

  1. Tää on niin ihana uutinen! Toisaalta ootan itellekki samanlaista uutista, olis hyvinkin mahdollista, mut toisaalta taas en tiiä jaksaisinko ku mies joutuu varmaa olemaan reissuhommissa nii en tiiä mite selviäisin 2 vauvan kanssa yksin 3 ½ pvää joka viikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulee olee rankkaa meilläkin. Eiköhän seki sitten helpotu, kun kasvavat ja oppivat yhdessä leikkimään :) Onhan siinä hyviäkin puolia ! <3

      Mies halus 2 lasta, minä ainaki kaks ja nyt ne sit tulee kerralla :D Mä oon niin onneissani ! <3 ..Vaatteita ei kyl voi kierrättää samalla tapaa ku jos olis 2 lasta pienellä ikäerolla. Eiköhän me pärjätä :') <3

      Poista
    2. Kyllä ei-identtisillä kaksosilla pystyy helpostikin kierrättämään vaatetta jne, meillä on ei-identtiset kaksoset, joilla on 3cm pituuseroa ja 2kg painoeroa. Kengänkoko toisella 3 numeroa pienempi kuin toisella. Esim monot, luistimet jne on kierrätetty isompajalkaselta pienempijalkaselle, toinen käytää aina vähintään kokoa isompaa vaatetta jne. Ainoat tietty että perusjuttuja tarvii *2; sängyt, syöttötuolit, turvaistuimet, polkupyörät, potkulaudat, reput, jalkapallot, hammasharjat, astiat jne jne jne

      Kaksoset on kyllä parhaat kaveri ja pahimmat vihamiehet keskenään. Niin julmia toisilleen en ole nähnyt kuin nuo kaksoset ovat toisilleen, silti niin empaattisen helliä ja toisiaan puolustavia kuin nuo kaksoset ovat toisiaan kohtaan.... Ei meillä muut lapset ole niin syvällä siinä keskeisessä viha-rakkaussuhteessa, ei niin kovia kilpailemaan keskenään, eikä niin iloisia toisistensa seurasta. Kaikki saman päivän aikana.

      t. nelilapsisen perheen äiti.

      Poista
    3. Jos niille tulee huomattava kokoeroa, niin sitten voi tietty kierrättää toiselta toiselle, mutta voi olla, että esim isomman talvihaalari on toiselle jo pieni seuraavana talvena. Vaikea ennustaa :) Oon itsekkin kaksonen ja kyllä oli mukavaa kun aina oli leikkikaveri :) Myös vihaa ja rakkautta ;) Silti toista puolustetaan ! :)

      Poista
  2. Onnea täältäkin :) Meillä tulossa identtiset kaksoset jotka on omissa pusseissaan.. Eli identtiset kaksoset voivat tulla vaikka ovat omissa pusseissa, tällöin kalvojen raja on vain erittäin ohut ja suonikalvot ovat yhteiset! Onneksi ovat täälläkin omissa pusseissaan, on hitusen turvallisempi kaksosraskaus, kun jos olisivat vielä samassa pussissa uiskennelleet! :) Sulla selkeesti paksummat kalvot pussien väleissä, meillä ne juuri ja juuri erottaa! Liityin blogisi lukijaksi, aina kiva saada uusia kaksosodottajia lukulistalle!

    VastaaPoista
  3. Meillä ultraaja sano ettei oo identtiset, ni eikai ne sitte oo ;) Varmaan just kalvojen paksuudesta päättelli tai jtn. Kiva kun liityit lukijaks :)!

    VastaaPoista
  4. Onnea Tuplista! Mulla 02/13 syntyneet tuplatytöt <3 Nyt jo 6kk :)

    VastaaPoista