torstai 25. heinäkuuta 2013

25.7.2013, tuplarattaista

Heiiips ! 



Oon tänään ..ja eilenki miettiny ihan hirveesti vaunujuttuja ja käytiinki A:n kanssa kahdessa lastentarvikeliikkeessä koeajamassa tuplia. Valikoima oli tosi pieni ..

Tuntui jotenki tosi hölmöltä koeajaa rattaita joissa istuinosat on mahdollista asentaa vain kasvot menosuuntaan. Mä haluan heittoaisan tai käännettävän ratasosan/osat. Haluan nähdä kyydissä istujat :)

Mietinnässä oli bumbleride indie twin:it, mutta niissä ei ole mahdollista olla kasvot työntäjään päin, paitsi erillisillä koppaosilla/ kantokassivirityksillä. Tän kulkusuunnan takia en haluakkaan näitä. Nää olis muuten ollu tosi passelit, vaikkakin tosi hintavat :) Ja näihin jos päätyisin niin en luultavasti ostais merkin omia koppia vaan jotku  emma:n pehmeet kantokassit.

rattaat 799e
Lisäosana 2 kantokoppaa, 149e/kpl



 Brio doube wave:ja ihailin hetki sitten netissä ja A tykkäs niistä myös. 
Ajattelin ensin, että haluan muksuille omat kuomut, kääntyvät pyörät jne, mutta vaihtoehtoja ei hirveemmin ole, joten nämä kelpais hyvinkin :D ! Oikeestaan nää on tosi hienot ja paljon halvemmat kuin bumbleridet ! 529-595e ilman kantokasseja. Merkin omat pehmeet kantokassit maksaa 89e/kpl, mutta näihin kävis myös muidenkin merkkien omat, esim. emma:n. Haluaisin rattaat juurikin tuollaisina kuin nuo mustat ovat  :)

brio double wave , 529-595e

kantokassi, 89e/kpl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti